21/12/14

Τα κάλαθια του υπουργού

Ο φωτορεπόρτερ της ΕΛ.ΑΣ κάνει θαύματα [όταν θέλει]
 
 
 
Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, χθες (20.12.2014), από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του «Μετς», στην Αθήνα.
Στον αγώνα πήραν μέρος οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και των επώνυμων/παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.
Στόχος της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων, κ.λπ.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, προκειμένου να προσφερθούν στα παιδιά του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».
Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα με την ομάδα της Αστυνομίας, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννης Ιωαννίδης και ο Βουλευτής Επικρατείας, κ. Πύρρος Δήμας.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Αξιωματικοί, καθώς και αστυνομικό προσωπικό με τις οικογένειές τους.
Τον αγώνα πλαισίωσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, προσφέροντας ευχάριστες στιγμές στους παρευρισκόμενους, από την Υπηρεσία Μουσικής του Σώματος και τις Σχολές Χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.