19/2/15

Τους βασάνισαν

Το σπίτι του ζευγαριού
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το διπλό φονικό στην Κρήτη! Εκτός από τις μαχαιριές τη χτυπούσαν και με ξύλο!

Ανατριχιάζουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έκανε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης στο ζευγάρι που δολοφονήθηκε άγρια το βράδυ της Κυριακής.
Πρόκειται για το έγκλημα που έχει ήδη συγκλονίσει όλη την Κρήτη που ήρθε στο φως όταν ο γιος του ζευγαριού, όπως είπε, έψαχνε τους γονείς του και τους βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι τους στο Σφηνάρι Κισάμου.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή μετά από την νεκροψία – νεκροτομή που έκανε φαίνεται ότι η 66χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια και μαχαιρώθηκε ανελέητα ενώ ο 78χρονος σύζυγός της υπέφερε λιγότερο...
Πιο αναλυτικά, ο 78χρονος είχε κάκωση στο κεφάλι το οποίο πιθανότατα προήλθε από χτύπημα από ξύλο αλλά και ένα τραύμα στην κοιλιά πιθανότατα από μαχαίρι.
Μάλιστα, το χτύπημα με το μαχαίρι φαίνεται ότι έφερε τον θάνατο στον 78χρονο καθώς η κάκωση στην κοιλιακή αορτή δημιούργησε ραγδαία απώλεια αίματος.
Αντίθετα, από τον 78χρονο η 66χρονη γυναίκα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στα χέρια του δολοφόνου της.
Η άτυχη γυναίκα είχε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη, το στήθος αλλά και την κοιλιά τα οποία πιθανότατα έχουν προέλθει από μαχαίρι.

Ωστόσο, ο δολοφόνος της, πήρε ένα κομμάτι ξύλο και την χτύπησε στα πόδια και το κεφάλι.