17/4/15

Μαστουρώνοντας στο Βανιάτο

Οι Αποδείξεις


Συνελήφθησαν  στο Βανιάνο Ξάνθης και την Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 35 ετών και ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τους δύο δράστες, ηλικίας 26 και 35 ετών, διότι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, λειτουργούσαν ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 33χρονος, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.840 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.