16/8/15

Στις κατασκηνώσεις ο Αρχηγός

 
Με ιδιαίτερη κατάνυξη πραγματοποιήθηκε  (14-08-2015) η τελετή του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μετ’ αρτοκλασίας και περιφορά του Επιταφίου της, στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Σοφιό, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγο Δημήτριο Γεωργατζή, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγο Δημήτριο Δήμου, τον Διευθυντή του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» Ταξίαρχο Νικόλαο Κοϊνάκη, καθώς και άλλοι Αξιωματικοί του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης - Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος.
Επιπλέον παρέστησαν εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Αθηνών, ο Διοικητής του Κ.Ε.Δ.Α. Ζούμπερι της Πολεμικής Αεροπορίας και άλλοι.
Τέλος, σήμερα (15-08-2015) το πρωί, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.