1/9/15

Στα Γλυκά Νερά ο ληστής


Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τρείς (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:
  • Την 27-8-2015 συνελήφθη στα Γλυκά Νερά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυκών Νερών, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών, για το αδίκημα της Ληστείας.
  • Την 28-8-2015 συνελήφθη στα Σπάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης δώδεκα (12) ετών, χρηματική ικανοποίηση στο Ελληνικό Δημόσιο -10.000- ευρώ και αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για πέντε (5) έτη, για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Την 28-8-2015 συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών και τριών (3) μηνών, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της σωματική βλάβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.