2/10/15

Συσκευασίες ηρωίνης

Τα Κατασχεμένα

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (1-10-2015) στις Αχαρνές, τρείς (3) ημεδαποί, δύο (2) άνδρες ηλικίας 32 και 33 ετών καθώς και μια 31χρονη γυναίκα, μέλη της σπείρας.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω σε οικία στην περιοχή των Αχαρνών και συνελήφθησαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει τον τελευταίο διάστημα εγκληματική ομάδα, αρχηγικό ρόλο στην οποία είχε ο 33χρονος, με σκοπό την αποθήκευση, τη νόθευση, τη μεταφορά και εν συνεχεία τη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Μετά από έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Δεκατρείς (13) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη συνολικού βάρους -604- γραμμαρίων
  • -1.288- ναρκωτικά φαρμακευτικά σκευάσματα
  • Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο απόκρυψης, μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.