18/10/15

Τα αξεσουάρ

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στις 14-10-2015 το μεσημέρι στον Κολωνό και στη Νίκαια, εντόπισαν τρείς (3) αποθήκες με κλεμμένα προϊόντα.
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 16, 22, 38 και 45 ετών, ενώ αναζητούνται επιπλέον δύο (2) συνεργοί τους.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σχετικά με οργανωμένη εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις σε αποθήκες Κινέζων υπηκόων και μετέφερε τα κλοπιμαία σε αποθήκες, με σκοπό τη μετέπειτα πώληση τους, σε διάφορα παζάρια της Αττικής, εντοπίσθηκαν δύο (2) αποθήκες στον Κολωνό και μία (1) στην Νίκαια.
Μετά από έρευνα στους χώρους των αποθηκών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 71.000 τεμάχια κλεμμένων προϊόντων, κυρίως είδη ένδυσης αλλά και υποδήματα, παιχνίδια, γυαλιά ηλίου, είδη οικιακής χρήσεως, τηλεοράσεις, εργαλεία και διάφορα αξεσουάρ.