30/11/15

Να τος, να τος πετιέται

Βρε, ποιος να 'ναι, ποιος να ΄ναι!
Ο ένας και μοναδικός Ιωάννης Δικόπουλος που ήθελε να γίνει και Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αλήθεια, ποια καθήκοντα ασκεί στην ΟΠΑΠ και τρέχει και στα νοσοκομεία; Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ασκεί και χρέη "μπόντιγκαρ" για την προστασία του κ. Ζίγκλερ!

Μία νέα σελίδα γυρίζει για τα δύο σημαντικότερα Παιδιατρικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», καθώς  πραγματοποιήθηκε η παράδοση των δύο πλήρως ανακαινισμένων ορόφων από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ.
Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β' ο οποίος έκανε τον αγιασμό, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.
Βασικός άξονας του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΟΠΑΠ είναι η Υγεία. Τον Απρίλιο του 2014, η ΟΠΑΠ ανέλαβε την ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Με την πολύτιμη αρωγή του Υπουργείου Υγείας και της Διοίκησης των Νοσοκομείων, το μεγαλόπνοο αυτό έργο βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Στόχος με την ολοκλήρωση του έργου, είναι τα δύο δημόσια εξειδικευμένα νοσοκομεία, που εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών από όλη την Ελλάδα, να προσφέρουν ιατρικές και νοσοκομειακές υπηρεσίες σε σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις.