9/11/15

Ο Ισθμός έβγαλε λαβράκι

Η ηρωίνη των -971,7- γραμμαρίων
Το Ντοκουμέντο
Συνελήφθησαν το απόγευμα, στο 87ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 27χρονος άνδρας και μία 26χρονη γυναίκα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε (5) ημεδαπούς, δύο (2) άνδρες ηλικίας 28 και 37 ετών, αντίστοιχα και τρείς (3) γυναίκες ηλικίας 21, 38 και 51 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στον Ισθμό Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαινε η 26χρονη και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο, πλην όμως ο 27χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και απέρριψε στο έδαφος ποσότητα ηρωίνης σε δύο (2) συσκευασίες, συνολικού βάρους -971,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν το όχημα και το ακινητοποίησαν στο 87ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, όπου και συνελήφθησαν ο 27χρονος και η 26χρονη, ενώ το ανωτέρω όχημα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Όπως προέκυψε, την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης, θα την προμηθευόταν ο 28χρονος, ο οποίος μαζί με τους 21χρονη, 37χρονο, 38χρονη και την 51χρονη, θα την πουλούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.