3/12/15

Οι Κορίνθιοι [πάλι] έβγαλαν δουλειά


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία (1) περίπτωση ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., που είχε γίνει χθες (2.11.2015), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν σήμερα (2.12.2015) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας και στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 45 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 20, 22, 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, τρείς (3) από τους ανωτέρω δράστες, χθες (1.12.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και τσαντάκι ημεδαπού, που περιείχε δύο (2) κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα ιδιοκτησίας του 45χρονου, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, εντοπίστηκαν ο 21χρονος και ο 45χρονος σήμερα (2.12.2015) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας και στην Κόρινθο Κορινθίας, αντίστοιχα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 22χρονου και του 45χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.