22/12/15

Πήγαν θέατρο



Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε το Σάββατο (19/12/2015), θεατρική παράσταση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού του Σώματος.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Τα ψηλά βουνά», του Ζαχαρία Παπαντωνίου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» στην Αθήνα.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Διευθυντής του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, Βασίλης Μαστρογιάννης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ ανάλογο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης.
Παραβρέθηκαν ακόμα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Δήμου και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αλέξανδρος Γεροχρήστος, ο όποιος είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, στον ασφαλιστή Ιωάννη Τσαγκαράκη για την ευγενική του χειρονομία να αναλάβει μέρος των εξόδων για την πραγματοποίηση της παράστασης.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης θεατών, κυρίως μικρών παιδιών, που την παρακολούθησαν με ενθουσιασμό, ενώ έλαβαν και αναμνηστικά δώρα.