15/12/15

Και μάνα στο κόλπο

Τα Ντοκουμέντα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχετικά με την εξάρθρωση της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα.
Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που αποκόμισαν από την πολύμηνη έρευνα τους, την (10-10-2015) στο Αγρίνιο, πέτυχαν την εξάρθρωση της εγκληματική οργάνωσης και τη σύλληψη των εννέα μελών της μεταξύ των οποίων και του 37χρονου αρχηγού της. 

Επιπλέον για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (14-12-2015) το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 36χρονος ημεδαπός και η 61χρονη μητέρα του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία του 36χρονου, στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (929) γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (1.320) ευρώ, ενώ στην οικία της μητέρας του, επίσης στο Αγρίνιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (10) γραμμάρια της ίδιας ουσίας.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι ο 36χρονος είχε προμηθευτεί, πριν από δεκαπέντε ημέρες περίπου, τα ναρκωτικά από τον 37χρονο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης και με μέρος αυτών είχε εφοδιάσει τη μητέρα του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.