21/12/15

Δίμετρη Κερκυραία μας


Για το "Χαμόγελο ..."




Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (20.12.2015) το πρωί στην Κέρκυρα, η εκδήλωση, για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.
Η εκδήλωση με τίτλο «Δίνουμε περισσότερο Χαμόγελο στα Παιδιά» ήταν μια πρωτοβουλία των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής A στυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και περιελάμβανε την δωρεάν προβολή σε κινηματογράφο του νησιού, δύο παιδικών ταινιών, με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την λειτουργία του σπιτιού του Χαμόγελου του Παιδιού, στην Κέρκυρα.

Η προσπάθεια πέτυχε απόλυτα τον σκοπό της καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 500 σακούλες με τρόφιμα, από το πλήθος των μικρών και μεγάλων που παρακολούθησαν τις δύο κινηματογραφικές ταινίες.
Στην διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης καθοριστική ήταν η συμβολή της διεύθυνσης του κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, της τοπικής διοίκησης Κέρκυρας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, καθώς και θερμή ανταπόκριση των πολιτών της Κέρκυρας.
Η Ελληνική Αστυνομία συνεπής στον κοινωνικό της ρόλο συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης συλλόγων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων κατά την περίοδο των εορτών, αλλά και σε καθημερινή βάση.