12/1/16

... Ρυμούλκυσε 123

Το φορτηγό

Συνελήφθη χθες (11-1-2016) το πρωί, στο Σουφλί Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εκατόν είκοσι τρεις (123) μη νόμιμους μετανάστες. Εκατόν δύο (102) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και είκοσι ένα (21) υπήκοοι Ιράκ.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενο) και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, εκατόν είκοσι τρεις (123) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 31χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον το ρυμουλκό και το ρυμουλκούμενο έφεραν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστή άδεια κυκλοφορίας.
Κατασχέθηκαν :
  • 1 Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο
  • 3 πινακίδες κυκλοφορίας
  • 1 άδεια κυκλοφορίας
  • 1 κινητό τηλέφωνο
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.