10/2/16

Εξέδιδε την γυναίκα του


Συνελήφθη, χθες (9-2-2016) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος ημεδαπός για σωματεμπορία. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον τρεις (3) συνεργοί του.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, της μαστροπείας, του βιασμού και της απειλής καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 34χρονης ημεδαπής εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος τυγχάνει εν διαστάσει σύζυγος της, από τον Δεκέμβριο του 2013 με τη χρήση απειλών, σωματικής και ψυχολογικής βίας παρέδιδε την 34χρονη στα άτομα που αναζητούνται προκειμένου αυτοί να μεσολαβήσουν για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον και προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκαζε στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης ενώ το σύνολο των εσόδων τα παρακρατούσε ο ίδιος.
Στην 34χρονη γυναίκα θύμα παρασχέθηκε προστασία και αρωγή.