5/2/16

Στον κουβά ...


Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, υπόθεση ληστείας σε βάρος 45χρονης υπαλλήλου φαρμακείου στην Κέρκυρα και συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία ένας 30χρονος άνδρας.
Τον 30χρονο, στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, βαρύνουν οι κατηγορίες της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και της κλοπής δικύκλου.

Αναλυτικότερα ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ο 30χρονος εντοπίστηκε χθες (04.02.2016) το βράδυ στην περιοχή Μωραΐτικα στην Κέρκυρα, ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πρίν, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του αφαίρεσε από υπάλληλο φαρμακείου ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.
Ο 30χρονος κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο το οποίο είχε αφαιρέσει χθες το απόγευμα από την ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης.
Επιπλέον κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει, τα οποία και επιστράφηκαν στην υπάλληλο του φαρμακείου, καθώς επίσης μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας και απαγορευμένα χάπια.
Ακόμη η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που είχε αφαιρέσει επιστράφηκε επίσης στον ιδιοκτήτη της, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του σε μια ακόμη υπόθεση κλοπής δικύκλου.