8/4/16

Βραχιολάκια και στον επόμενο ...


Συνελήφθη, χθες (07-04-2016) το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, ένας 20χρονος ημεδαπός, για διάπραξη ληστείας μαζί με τρεις (3) ακόμη συνεργούς του, σε βάρος 76χρονου ημεδαπού , βραδινές ώρες της 17-03-2016 , σε αγροτική περιοχή του Ορχομενού.
Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας και σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε το από 31-03-2016 Ένταλμα σύλληψης, της κας Ανακρίτριας Λιβαδειάς, ενώ α πό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, είχαν ήδη συλληφθεί δύο (2) εκ των συνεργών του.

Ο τρίτος δράστης (18χρονος), είχε συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για την υπόθεση της ληστείας, καθώς σε βάρος του ομοίως εκκρεμούσε το από 22-03-2016 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λιβαδειάς.
Ειδικότερα, οι δράστες είχαν προσεγγίσει και ακινητοποιήσει τον ηλικιωμένο, ο οποίος κινούταν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, είχαν επιβιβασθεί και οι ίδιοι εντός αυτού και αφού τον είχαν οδήγησαν στην ανωτέρω περιοχή, τον εγκατέλειψαν μαζί με το όχημα του, ενώ του είχαν αφαίρεσαν από την κατοχή του, με τη χρήση σωματικής βίας, χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Ανακρίτρια Λιβαδειάς.