9/5/16

Έδιναν και βερεσέ

Σε θαμνώδη περιοχή στο Νομό Σερρών και σε δύο οικίες στο Νομό Θεσσαλονίκης
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες ηρωίνης
Τα Ντοκουμέντα
Στη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας ψυχοτρόπων ουσιών.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 45 και 31 ετών (άνδρας-γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 06-05-2016, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (3) μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (35,1) γραμμαρίων και
  • (3) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Ακολούθησε έρευνα σε θαμνώδη περιοχή επαρχιακής οδού στο Νομό Σερρών, όπου οι δράστες απέκρυπταν (1) δέμα ηρωίνης βάρους (103,7) γραμμαρίων και (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Συνεχιζόμενης της προανάκρισης, πρωινές ώρες της 07-05-2016, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία Δικαστικής Αρχής, σε δύο οικίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι δύο ημεδαποί, ως χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών (καβάτζες), με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
  • (1) δέμα ηρωίνης βάρους (71) γραμμαρίων,
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • Το χρηματικό ποσό των (910) ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.