3/6/16

Bρήαν τους ληστές του Καλλίτση





Ενας 30χρονος αστυνομικός της «Ομάδας ΔΙΑΣ», ένας μόλις αποφυλακισθείς έλληνας ποινικός κι ένα ακόμα άτομο αραβικής καταγωγής φέρεται να εμπλέκονται στην αιματηρή ληστεία - το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στο Κολωνάκι - σε βάρος του γνωστού κομμωτή κ.Παναγιώτη Καλλίτση.

Την υπόθεση εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής μετά απο πολυήμερη έρευνα  και το πρωί της Παρασκευής προχώρησε στην προσαγωγή των υπόπτων.

Το περιστατικό συνέβη στον περιφερειακό Λυκαβηττού και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παλιγγενεσίας και Λιβίνη όπου βρίσκεται η κατοικία του κ. Καλλίτση

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο γνωστός κομμωτής κι η σύζυγός του εισέρχονταν στο γκαράζ του σπιτιού τους , επιστρέφοντας από το κατάστημα του πρώτου στο Ψυχικό. Την στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητό τους, δύο ένοπλοι δράστες τους επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να αποσπάσουν με την απειλή όπλων την τσάντα με τα χρήματα που μετέφερε το ζευγάρι.

Οι δράστες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πυροβόλησαν δύο φορές σε βάρος του Καλλίτση, μία φορά στον θώρακα και μία στο πόδι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή, δίχως να πάρουν μαζί τους την τσάντα με τα χρήματα.
         
Ο νεαρός αστυνομικός είχε υπηρετήσει και σε κεντρικά αστυνομικά τμήματα, φερόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχει επαφές με τον «κόσμο της νύχτας» και να διάγει πολυτελή ζωή.