9/6/16

Νεκρός ο Μαυρίκος


Η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου κλήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε τα τιμαλφή που φορούσε ο σύζυγός της ο οποίος τις τελευταίες ημέρες...

οδηγούσε το πολυτελές Porsche Cayenn και το οποίο νωρίτερα τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της ΕΛΑΣ αναζητησαν απο τον αριθμό κυκλοφοριας του αυτοκινήτου τον ιδιοκτήτη του οχήματος που είναι η σύζυγος του Π. Μαυρίκου. Σε επικοινωνία μαζι της τους είπε οτι το όχημα το οδηγούσε τις τελευταίες ημέρες ο σύζυγος της.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο των αντρών της ΕΛΑΣ όσο και της συζύγου στον Παναγιώτη Μαυρικο ώστε να λυθεί το μυστήριο αν οδηγός του οχήματος είναι ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης του που του είχε παραχωρήσει το όχημα απέβησαν άκαρπες.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν οτι η σύζυγος του Π. Μαυρίκου κλήθηκε και αναγνώρισε τα τιμαλφή που φόραγε ο άντρας της.

Ωστόσο, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει εφόσον υπάρχουν αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης με DNA ενώ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Αττική Οδό που οδήγησε στην ανάφλεξη του οχήματος.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, τον οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο...