19/7/16

Τα ... ήπιε και τα έβγαλε!

Τα αυγουλάκια της

Συνελήφθη  στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 24χρονη υπήκοος Βενεζουέλας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε εκατό (100) αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -965- γραμμαρίων.
Στην κατοχή της επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -300- Δολαρίων Η.Π.Α και μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω αλλοδαπή αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος, διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Χώρας μας.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.