4/8/16

Η 25αρα σκότωσε την πρώην

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Ν/Α Αττικής η 25χρονη

Μια απίστευτη τραγωδία κι ενα άγριο έγκλημα το οποίο δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, οι οποίες συνδέονταν ερωτικά με τον ίδιο άνδρα.
Ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα διεπράχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν τη σύντροφο ενός 41χρονου άνδρα να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του.

Ήταν λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν μια 35χρονη γυναίκα μεταφερόταν στο κέντρο υγείας του Κορωπίου σοβαρά τραυματισμένη από πέντε μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν το θάνατό της.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι δράστης του εγκλήματος ήταν μια άλλη γυναίκα, 25 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές  πηγές κοινό σημείο των δύο γυναικών ήταν ο ίδιος άνδρας.
Δράστης η νυν σύντροφος και θύμα η πρώην σύζυγος του 41χρονου, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με την κάθε γυναίκα.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενώ οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου τον 41χρονο άνδρα,  προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Ο 41χρονος έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενώ συνεχώς ρωτούσε τους αστυνομικούς εάν η πρώην σύζυγός του βρισκόταν εν ζωή ή αν είχε πεθάνει.