12/9/16

Σ' αναμμένα κάρβουνα ο χασισοκαλλιεργητής

Στο μαγαζί του Αντύπα

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομια  χασις

Στον πολυχώρο του ρέστοταν-μπαρ «On the Rocks» στην Βάρκιζα που ανήκει στον ίδιο χώρο με το μπουζουξίδικο «Ribas», Αλβανός σουβλατζής, είχε … υψώσει εβδομήντα χασισόδεντρα, εν τη αγνοία ασφαλώς των ιδιοκτητών, που του είχαν αναθέσει απλώς  να επιβλέπει περιστασιακά τις εγκαταστάσεις, καθώς ο επιχειρηματικός όμιλος τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να εκμεταλλεύεται και τα δυο μαγαζιά, έχοντας μάλιστα βάλει και σχετικό πωλητήριο-ενοικιαστήριο σε  σχετικές αγγελίες.  Τον 34χρονο Αλβανό «πασαδόρο»  ξετρύπωσαν μετά από δυο εικοσιτετράωρα παρακολούθησης μυστικοί αστυνομικοί της διεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καρβουνάκης, που κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στην χασισοφυτεία με δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων. Ο Αλβανός που  εδώ και χρόνια εργάζεται σε αλυσίδα σουβλατζίδικου στο Καλαμάκι, για την «φύλαξη» της χασισοφυτείας και την αποφυγή «απρόσκλητων» επισκεπτών, είχε στη διάθεσή έναν κάτασπρο γιγαντόσωμο σκύλο Dogo Argentino. Τα δυο νυχτερινά κέντρα ανήκουν σε ανώνυμη εταιρεία στην οποία μέτοχος ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Αντύπας  που όμως δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την δράση του Αλβανού.
Στέλεχος της εταιρείας  μας ανέφερε πως: «Όχι μόνο δεν γνωρίζω τον εν λόγω 34χρονο αλλά ούτε καν γνώριζα πως αυτός ο εργάτης βρισκόταν μέρα νύχτα και … αλώνιζε μέσα στις εγκαταστάσεις. Εξάλλου, εμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε προαναγγείλει την πώληση των δυο μαγαζιών που ανήκουν στην εταιρεία μας …».

 Ο Αλβανός, με πανοραμική θέα τον Σαρωνικό που αποτελεί την ιδανική πρόταση για καθημερινές αποδράσεις και στιγμές χαλάρωσης, είχε βρει καταφύγιο στους πολυεπίπεδους χώρους του παλαιού συγκροτήματος αναψυχής. Μέσα σε κατάλυμα που είχε δημιουργήσει μόνος του, οι αστυνομικοί βρήκαν επιπλέον τρία κιλά χασίς ενώ ο ίδιος διέθετε  έντεκα  κινητά τηλέφωνα καθώς από την παρακολούθηση του υπόπτου διαπιστώθηκε ότι πωλούσε το χασίς της... παραγωγής του σε πελάτες της παραλιακής. «Ο Αλβανός –μας λέει αξιωματικός της Ασφάλειας- ήταν πολύ καλός «πασαδόρος»! Δηλαδή, εκτός από καλλιεργητής  … πάσαρε και ο ίδιος, μικροποσότητες σε χρήστες και αυτό το πετύχαινε με ευκολία καθώς λόγω του σουβλατζίδικου … έκοβε φάτσες και έκανε και τις αντίστοιχες προτάσεις …». Ο δράστης είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.