9/9/16

Περί οίκων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, διενήργησαν έρευνες σε δύο (2) οίκους ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον Πειραιά.

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε (5) γυναίκες, εκ των οποίων δύο ημεδαπές, ηλικίας 30 και 45 ετών, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 35 ετών και μία 63χρονη υπήκοος Ουκρανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων καθώς και για παράβαση των νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών .
Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός των οίκων ανοχής, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -435- ευρώ.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να προβούν στην επανασφράγιση των οίκων ανοχής.