14/9/16

Ελευσινιώτικο ...

τασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -118- κιλών και -370- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 13-9-2016 στην Ελευσίνα και στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 49 και 50 ετών, για μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των δύο προαναφερόμενων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, μετά την ακινητοποίησή του στο Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -55- συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε παραλάβει από περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος, κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, εκτελούσε χρέη προπομπού, για την αποφυγή ενδεχόμενου αστυνομικού ελέγχου.
Από τις έρευνες στο αυτοκίνητο και στις οικίες των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -118- κιλών και -370- γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των -2.200- ευρώ
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.