31/10/16

Με τις ευλογίες σας!

O Άρης στην Πάτρα



Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα (31-10-2016) τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή.
Ειδικότερα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τους Διευθυντές των τεσσάρων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ενημερώθηκε αναλυτικά και έδωσε κατευθύνσεις για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την αστυνόμευση και την ασφάλεια στην περιοχή.

Στη συνέχεια ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής απένειμε στον Γενικό Επιθεωρητή, τιμητική πλακέτα για την μέχρι τώρα προσφορά του και το έργο του στην Ελληνική Αστυνομία.
Επιπλέον, ο Γενικός Επιθεωρητής, στο πλαίσιο της επισκέψεως του είχε συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, με τους οποίους συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.