7/10/16

Ρωσιδούλα στο χασίς


Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, στην Καλλιθέα και στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία (3) άτομα εκ των οποίων δύο (2) αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 28χρονο υπήκοο Αλβανίας, μία 44χρονη υπήκοο Ρωσίας και έναν 38χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Καλλιθέας.
Εντός οικίας στην ίδια περιοχή, την οποία χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -17- κιλών και -19- γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.