16/10/16

Tρομάζουν τις γάτες!


Είναι πλέον τόσο ξεκάθαρες οι σκοπιμότητες και τα οφέλη ενός ¨μπουμ ¨ σε μια αυλόπορτα , που αρχίζουμε να λυπούμαστε τα περιστέρια και τις γάτες που τρομαγμένα δεν ξέρουν που να κρυφτούν .
Παρά του ότι γνωρίζουμε ότι οι δράσεις ψυχολογικά ασταθών ατόμων  , δεν είναι για γέλια , ας δούμε το φαινόμενο κι από μια άλλη πλευρά .
Δείτε τα ¨κέρδη ¨ από την έκρηξη μιας βόμβας σαν αυτή που έσκασε πρόσφατα στην Ιπποκράτους  ,  που μπορεί να φτιάξει  κάποιος εύκολα  και να πει ότι είναι ο οποιοσδήποτε.
1.Συνεχίζει να είναι απαραίτητη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ ( απασχόληση προσωπικού , νυκτερινά – παρακολουθήσεις , επιδόματα κτλ

2.Τονίζεται το άβατο των Εξαρχείων , ώστε να μην ανακοπεί η ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών , φυγόδικων , παράνομων μεταναστών , ανασφάλιστων οχημάτων,  κ.α
3.Iισχυροποιείται (;) ο ρόλος των «Ένοπλων Ομάδων Πολιτοφυλακής» , που ως άλλες υπηρεσίες ασφαλείας και κυνηγοί της διαφθοράς  , φυλάσσουν λέει τα Εξάρχεια και κάνουν …¨χρυσές δουλειές¨ και που έχουν αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του 36χρονου Αιγύπτιου εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι».
4.Μπαίνει φρένο στην απομάκρυνση των αστυνομικών από την φύλαξη επισήμων , ενώ παράλληλα κάποιοι ¨τρίβουν τα χέρια τους  ¨ αφού νιώθουν πιο βέβαιοι για την απομάκρυνση του Υπουργού προστασίας τους Πολίτης .
5.Ο εκπρόσωπος της κάθε αντιπολίτευσης  θα καταδικάσει την επίθεση λέγοντας π.χ  ότι συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών στην προκειμένη , ή θα κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα ως συνήθως .
6.Θα φοβηθούν ( τάχα μου ) οι ανώτατοι δικαστές  και θα επηρεαστούν ( σύμφωνα με αυτούς που αυτό θέλουν ) στην απόφασή τους περί συνταγματικότητας ή όχι του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειας , ανοίγοντας τον δρόμο για ¨ χαλάρωση του θέματος ¨
7.Οι δικαστές θα τονίσουν με στιβαρότητα και σθένος ότι είναι ατρόμητοι , ισχυροποιώντας την αίσθηση περί ανεπηρέαστης δικαιοσύνης έναντι του ζαλισμένου λαού . 
8.Τηλεοράσεις , sites ειδήσεων , εφημερίδες κτλ ,  γεμίζουν  με ρεπορτάζ αναλύσεις , σενάρια και εκατοντάδες δημοσιογράφοι , τεχνικοί , βγάζουν το ψωμί τους και θρέφουν τις οικογένειες τους σε μια εποχή λιτότητας και κρίσης
9.Η προσοχή του λαού αποστρέφετε , π.χ από το προσφυγικό , από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο , ξεχνάει τις μειώσεις στις συντάξεις  , δεν βλέπει την κατάθεση του προϋπολογισμού και το όχι του Σόιμπλε στο κούρεμα του Χρέους , ¨ξεχνάει ¨και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ  κ.α
10.Διατηρούν τους ψήφους από τον χώρο των αναρχο-μπαχαλάκηδων . ( … ή δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμη και όταν παρανομούν ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη ) είχε πρόσφατα δηλώσει …κάποιος .
11.Φανοποιεία , τζαμάδες , ελαιοχρωματιστές , συνεργεία αυτοκινήτων κ.α , θα έχουν ένα επιπλέον μεροκάματο .  
 Η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Κάθε φορά λοιπόν που θα έχουμε ( ελπίζουμε ποτέ ) τέτοια φαινόμενα , ας βλέπουμε τις σκοπιμότητες  και δη τα πραγματικά κίνητρα , ώστε να εντοπίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς  .
Οι αστυνομικοί όμως , ξέρουν τι πρέπει να κάνουν .
Πιστεύουμε να αντιληφθήκατε ποιοι τοποθέτησαν την βόμβα ΚΑΙ στην  Ιπποκράτους .... γιατί απλά , δεν θα τους ξαναδείτε .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ