9/11/16

Ή στραβός είναι ο γιαλός ...

Ή στραβά αρμενίζουμε ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξιαρχος αναστασακος

Ανέλαβε τις Εσωτερικές Υποθέσεις, γεμάτος προσδοκίες, η τοποθέτησή του  εγκρίθηκε στις 11-11-2015, έπειτα από επεισοδιακή συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.  Ο νέος επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Αναστασάκος [φωτο], πήρε τη θέση στο παλιό κτήριο της Κηφισίας έπειτα από πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα που «σφάχτηκε» στη Βουλή με τον Βενιζέλο, επειδή καρατομήθηκε ο κ. Σταυρόπουλος. Γι αυτόν δεν έχουμε σχόλια, ας τον κρίνει η ιστορία!
Αφορμή, για την διαμάχη με Βενιζέλο ήταν η αρνητική απάντηση του Νίκου Τόσκα όταν ρωτήθηκε  αν γνωρίζει σε ποια υπηρεσία θα μετατεθεί ο κ. Σταυρόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον υπουργό ότι αναφέρεται «με υπαινιγμούς κατά του κ. Σταυρόπουλου, αλλά δηλώνετε άγνοια για την υπηρεσιακή του διαδρομή. Θα έπρεπε να ξέρετε», είπε.
Ο Νίκος Τόσκας απάντησε πως δεν έχει υποχρέωση να ξέρει και ότι δεν καταλαβαίνει.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος του είπε στη συνέχεια ότι όταν ο Νίκος Τόσκας, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διευθυντής του Πάνου Μπεγλίτη «ξέρατε που θα πάει ο κάθε αξιωματικός στο πεντάγωνο και σήμερα δεν γνωρίζετε την υπηρεσιακή διαδρομή του κ. Σταυρόπουλου;»
Συμπέρασμα: Τόσους μήνες μετά οι «Αδιάφθοροι» αρκούνται συνήθως σε συλλήψεις γιατρών με φακελάκια ..!