21/11/16

Κόκα σε κάδο

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 34χρονος ημεδαπός και η σύζυγος του, 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για αποθήκευση-κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία των κατηγορούμενων και ακολούθησε προσαγωγή του 32χρονου στο Τμήμα Ασφαλείας Κω για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Παράλληλα, κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η 28χρονη, σύζυγος του 32χρονου, επιχείρησε να «ξεφορτωθεί» ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες ωστόσο εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν.

Περισσότερο συγκεκριμένα, η 28χρονη μετέφερε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο -«καβάτζα» και απέρριψε σε κάδο σκουπιδιών, αντικείμενα μέσα στα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη, κοκαΐνη βάρους -381- γραμμάριων.
Επιπρόσθετα, από τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη, σε δίκυκλο μοτοποδήλατο – «καβάτζα», κοκαΐνη βάρους -18- γραμμαρίων.
Σημειώνεται ότι, μέρος της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης ήταν συσκευασμένο σε -138- «φιξάκια» έτοιμο προς πώληση.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Κοκαΐνη βάρους - 400 - γραμμαρίων , περίπου
  • Χειρόγραφές σημειώσεις με διάφορα χρηματικά ποσά προερχόμενα από συναλλαγές ναρκωτικών
  • Δυο κινητά τηλέφωνα
  • Το χρηματικό ποσό των 7.200 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.