21/1/16

Πήγαν στο χορό


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 14/01/2016 ο δεύτερος ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής στο Posidonio Music Hall.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.
Τον Μίμη Πλέσσα που έπαιξε πιάνο συνόδευσε με το μπουζούκι του ο Χρήστος Παπαδόπουλος.
Την βραδιά χαρακτήρισε με την βελούδινη φωνή του ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Αρχαιολόγος – Επικοινωνιολόγος και πρώτη Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον Γιώργο Καλλιακμάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής, ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος συγκινημένος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε κατακλύσει του Posidonio Music Hall.
O πρώτος Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Μαρίνος Κακαβάς και ο νυν Σπύρος Κορκόβελος βράβευσαν τον Γιάννη Πλούταρχο για την Έμπρακτη συμπαράστασή του από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.
Βραβεύτηκε επίσης ο Δ/ντής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Μαστρογιάννης από τον Γιώργο Καλλιακμάνη για την συνεισφορά του στον ένστολο συνδικαλισμό και ιδιαίτερα για την ενεργό συμμετοχή του στη δημιουργία του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού στην ΕΛ.ΑΣ.
Τέλος βραβεύτηκε από τον Βασίλη Μαστρογιάννη και από τον Βαγγέλη Μπούζα αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο ήρωας  Αστυνομικός Θοδωρής Γεμελιάρης, ο οποίος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας την 03/01/2016 απεγκλώβισε με κίνδυνο της ζωή του από φλεγόμενο όχημα θύμα τροχαίου ατυχήματος.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο καθηγητής εγκληματολογίας και τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης ο οποίος και εκπροσώπησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα, ο Δ/ντής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Μαστρογιάννης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Ιωάννης Κατσιαμάκας,  ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφαλείας Α.Ε.Α. και πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Υποστράτηγος Δημήτριος Γεωργαντζής ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό, η Βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου, η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτής Ν. Δράμας Ν.Δ. και πρώην Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ  και πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δήμος Γόγολος, ο εκπρόσωπος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. και επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΛΑ.Ε. και πρώην Γεν, Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Τάσος Μαυρόπουλος, ο Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και ο Πρόεδρος της IPA Ιωάννης Καραπατάκης.
Εκτός από τους ανωτέρω την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δ/ντής Δ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών Υποστράτηγος Δημήτριος Παπαναγιώτου, ο Δ/ντής Δ/νσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος Βλάσιος Βαλατσός, ο Δ/ντής Δ/νσης Αστυνομίας Νοτ/κής Αττικής Ταξίαρχος Νικόλαος Κοκκίνης ο Δ/ντής Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Γρηγοράκης, ο Ταξίαρχος Φώτιος Καραχάλιος από τη Γενική Δ/νση Προστασίας Επισήμων και ευπαθών στόχων, ο Δ/ντής Δ/νσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Α/Δ Μιχαήλ Σδούκος, ο Διοικητής Τροχαίας Αττικής Οδού και Ειδικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΞΙ.Α Α/Υ Νικόλαος Πέτρου, ο Γεν. Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κων/νος Μαλλικόπουλος, ο Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. Νίκος Καραπάνος, ο αντιπρόεδρος ΙΝΑΜΕΤΕ Σταύρος Μπαλάσκας,  ο Ειδικός Γραμματέας Θεόφιλος Παπαδάκης, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Σωκράτης Μάγγας,ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ιωάννης Αδαμόπουλος, ο γραμματέας δημοσίων σχέσεων Χρήστος Συνδρεβέλης, ο Αναπληρωτής Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ. Στάυρος Φέτκος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορ/κής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά,
ο δημοσιογράφος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Εμμανουήλ Σταυρακάκης,ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Αθανάσιος Καννελόπουλος και ο γλύπτης Γιάννης Μπάρδης.
Διενεργήθηκε κλήρωση με μεγάλα δώρα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν από την Ένωση, εξολοκλήρου στο Παιδικό Χωριό SOS Bάρης.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης η εκδήλωση αυτή προάγει την εξωστρέφεια και τον Πολιτισμό, ενώ είναι μεγάλη τιμή πέρα από το συνδικαλιστικό κίνημα,για όλη την αστυνομία, η παρουσία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη καθώς και ητιμητική βράβευση του Βασίλη Μαστρογιάννη, του Γιάννη Πλούταρχου και του Αστ/κα ήρωα Θοδωρή Γεμελιάρη.