13/1/17

Το τρύπησαν ...

Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπη ατμ

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κλοπή χρηματικού ποσού από Α.Τ.Μ., η οποία έλαβε χώρα ξημερώματα της 01-06-2016, στην περιοχή της Ξυλούπολης.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 34, 32 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, έκρηξη και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, αφού παραβίασαν θύρα δημοτικού κτηρίου στην ανωτέρω περιοχή, διάνοιξαν Α.Τ.Μ., το οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο στον ίδιο χώρο, προκαλώντας έκρηξη με τη χρήση αερίου.

Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (26.700) ευρώ, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτήριο.
Οι δύο εκ των δραστών (ο 34χρονος και ο 32χρονος) είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας, καθώς συνελήφθησαν την 14-10-2016, στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για «Συμμορία» και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.