21/6/17

Να ζήσουν οι Ταξίαρχοι!

Στο δρόμο που χάραξαν οι κρίσεις σε Λάρισα-Καρδίτσα
Έγκλημα στα Βούναινα Λάρισας (βίντεο)
Τα Βούναινα, ανήκουν διοικητικά στη Λάρισα και αστυνομικά στην Καρδίτσα. Και οι δυο όμοροι νομοί διαθέτουν Ταξιάρχους
Δολοφονημένη βρέθηκε μία γυναίκα, πριν από λίγο στο σπίτι της στα Βούναινα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την αναζητούσαν οι γείτονες, αλλά την εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας νεκρή στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, οι υποψίες «γεννήθηκαν» όταν η ηλικιωμένη γυναίκα (ηλικίας 91 ετών) δεν βγήκε σήμερα το πρωί να πάρει ψωμί και οι συγχωριανοί της ανησύχησαν. Πήγαν στο σπίτι της και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία, που βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι ανάστατο, και όλα δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν για να ληστέψουν και στη συνέχεια για άγνωστους λόγους δολοφόνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος, δεμένη σε μία καρέκλα και ενδέχεται να ξυλοκοπήθηκε από τον ή τους δράστες. Το σπίτι της βρίσκεται στην άκρη του χωριού και είναι ο βασικός λόγος που δεν έγινε αντιληπτό από συγχωριανούς της το συμβάν.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις αλλά και η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία εκτός από την αιτία θανάτου, αναζητά και την ώρα του μοιραίου.