6/3/10

Οι Νιγηριανές έπιασαν τον κατήφορο

Τα Βαλκάνια και το άλλοτε Σοβιετικό μπλόκ...απειλούνται απο την Αφρική στα "στριπ σόου" της περιφέρειας. Εκεί όπου οι επαρχιώτες ξενύχτηδες αναστενάζουν αντικρύζοντας πάνω στη μπάρα τις δίμετρες Ουκρανέζες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, αλλά και φυσικά τις Ρωσίδες. Προσφάτως όμως στην ποικιλία ήρθαν να προστεθούν και οι Αφρικάνες χορεύτριες με τις πλούσιες καμπύλες, που έχουν μπεί για τα καλά στο νόημα αυτής της νυχτερινής επαγγελματικής ζωής. Οι υπόλοιπες μπάρ γούμαν συναγωνίζονται το λεφούσι με τις Νιγηριανές, που οι θαμώνες τις κοιτούν με θαυμασμό, λες και δεν πρόκειται για ανθρώπινα όντα του πλανήτη γη.
Στα Τρίκαλα την Ορεστιάδα και την Άρτα, οι Νιγηριανές της Αθήνας που έπιασαν τον κατήφορο, δε σκαμπάζουν "γρί" απο Ελληνικά αλλά ...ξελογιάζουν, τους διψασμένους πελάτες τους, με τη μελαμψή και εξωτική εικόνα του ημίγυμνου κορμιού τους.
Η χάρη τους έφτασε μέχρι τα νησιά, εκεί όπου ο χειμώνας μοιάζει με εξορία. Στη Νάξο η μανία 34χρονου άνδρα ήταν τέτοια που προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει στο σπίτι της, στις 5.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, Νιγηριανή υπάλληλο νυχτερινού καταστήματος, αλλά
στην πορεία χύμηξε πάνω της σαν αγρήμι και τη βίασε. Για λόγους ανεξήγητους μέχρι τώρα ο θαμώνας θα μπορούσε πριν γίνει στυγνός βιαστής, να ζητήσει απο την 35χρονη την ερωτική της συντροφιά. Βέβαια αυτό θα του στοίχιζε οικονομικά, οπότε και θα σκέφτηκε πως υπάρχει και άλλη ανέξοδη λύση. Η Νιγηριανή κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου και ο δράστης ο οποίος συνελήφθη αποδείκτηκε πως δεν ήταν ντόπιος, αλλά Αλβανός που ζει και εργάζετα στη Νάξο.
Την εξήγηση απο την κάθοδο των γυναικών απο την Αφρική στην επαρχία δίνει στο "Crimes on air" αξιωματικός της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής: ' Οι περισσότερες χώρες των Βαλκανίων έχουν μπεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και επομένος όλες αυτές οι κοπέλες πλέον μπορούν να έρθουν νόμιμα στην Ελλάδα χωρίς τις εξαρτήσεις του παρελθόντος [παρακράτηση διαβατηρίου]. Η νομιμότητα όμως συνεπάγεται και απαιτήσεις. Έτσι για τους ιδιοκτήτες αυτών των μπαρ τους έρχεται πιο φθηνά μια παράνομη Νιγηριανή, που τρέμει στην ιδέα της απέλασης και των εκβιασμών. Και μη ξεχνάτε πως στην επαρχία δεν έχει που να πάει για να κρυφτεί...".