9/3/10

Τις έβγαζε στο ...κουρμπέτι

Μετά από διακριτική συλλογή στοιχείων και αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, συνελήφθησαν 4 αλλοδαπές, ηλικίας από 24 ως 28 ετών , οι οποίες, χωρίς να πληρούν τις οριζόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις, παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες, σε αυστηρά επιλεγμένους πελάτες, σε «Ινστιτούτο παροχής Υπηρεσιών Μασάζ» , όπου εργάζονταν.
Τα επ΄αμοιβή ερωτικά ραντεβού, καθορίζονταν μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, από την 42χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία μάλιστα, με σκοπό το κέρδος , διευκόλυνε την ως άνω ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση των γυναικών . Προέκυψε μάλιστα ότι, η 42χρονη, η οποία βαρύνεται μεταξύ άλλων και με την κατηγορία της «Μαστροπείας» , αρχικά προσέλαβε και στη συνέχεια προήγαγε στην πορνεία (για πρώτη φορά) δυο από τις ανωτέρω συλληφθείσες.
Όπως διαπιστώθηκε από τη διενεργούμενη αστυνομική έρευνα, το κατάστημα στερούνταν άδειας λειτουργίας Ινστιτούτου «Μασάζ» και απασχολούσε προσωπικό χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες εργασίας και τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας.
Σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, η οποία συνελήφθη αλλά και των εκδιδόμενων γυναικών, σχηματίζεται δικογραφία.