28/4/10

19χρονος διακινητής σκληρών ναρκωτικών

1. Βραδινές ώρες της 27/4/2010, στο Γαλάτσι Αττικής, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 19 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης καθώς επίσης για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα της υπόθεσης, εντόπισαν την χρησιμοποιούμενη ως εργαστήριο νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών, οικία, καθώς και τον ανωτέρω δράστη και με συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του και εντός του εργαστηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ΗΡΩΙΝΗ: βάρους –1.456- γραμμαρίων.
ΚΟΚΑΪΝΗ: βάρους –193- γραμμαρίων.
ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ βάρους: 1,5- γραμμαρίων.
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές .
Ο εξοπλισμός που συγκροτούσε το εργαστήριο: α) μία (1) μηχανική πρέσα β) ένα (1) μεταλλικό καλούπι συσκευασίας, γ) δύο (2) μηχανικοί γρύλοι δ) δύο (2) ηλεκτρικοί αναμείκτες ε) ένα (1) σουρωτήρι.
2. Απογευματινές ώρες της 27/4/2010, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 37 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.
Εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
ΚΟΚΑΪΝΗ: βάρους -193- γραμμαρίων.
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Μία (1) ζυγαριά ακριβείας