22/4/10

Απ' όλα είχε ο μπαξές των Τσιγγάνων


Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων, που έχει σχεδιάσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων, που παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, εντός του καταυλισμού ΡΟΜΑ, στη θέση ΠΥΡΙ των Θηβών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:


Ελέχθησαν: τριάντα δύο (32) άτομα (ΡΟΜΑ) και δέκα (10) οχήματα


Συνελήφθησαν: επτά (7) άτομα, πιο αναλυτικά:


(1) Ένα (1) άτομο, (24) χρόνων, δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, από 16-10-2009, όπου εξέτειε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών, για διακεκριμένες κλοπές.


(2) Ένα (1) άτομο, (34) χρόνων, επειδή εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) αποφάσεις για παραβ. του Κ.Ο.Κ.


(3) Ένα (1) άτομο, (22) χρόνων, επειδή εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθώς και για διατάραξη ασφάλειας Σιδηροδρόμων και επιπλέον, δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής υλικού του Ο.Σ.Ε., την 19-04-2010, στην περιοχή των Θηβών.


(4) Τέσσερα (4) άτομα, για ναρκωτικά, ήτοι για κατοχή εξήντα εννέα (69) συνολικά ναρκωτικών δισκίων και επιπλέον το ένα (1), για κατοχή δύο (2) γρ. ηρωίνης.


Οι παραπάνω συλληφθέντες, κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των τεσσάρων (4), καθώς και για την εκτέλεση των καταδιωκτικών εγγράφων σε βάρος των υπολοίπων τριών (3), απογευματινές ώρες της σήμερον, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ)κών Θηβών. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και με ενισχυτικές όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων.