26/6/10

17χρονος βίασε 15χρονη με τη βοήθεια του πατέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κορίνθου η φρικιαστική πράξη ενός πατέρα και του 17 χρονου γιού του πάνω σε ένα ανήλικο κορίτσι! Οι δράστες επιβίβασαν στο όχημα παρά τη θέληση της την 15χρονη και την μετέφεραν σε ερημική παραλία, όπου ο γιος τη βίασε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν και διέφυγαν.
Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και μετά την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, συνέλαβαν τους δύο δράστες όπου και τους παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη!
Από την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας σχετικά με το περιστατικό ανακοινώθηκαν τα εξής: « Στις 09:30΄το πρωί της Παρασκευής στην Κόρινθο, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου δύο άνδρες (αθίγγανοι) ηλικίας -56- και -17- ετών, γιατί το απόγευμα της Πέμπτης στην Κόρινθο, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ., άρπαξαν ανήλικο κορίτσι ηλικίας -15- ετών, την επιβίβασαν στο όχημα παρά τη θέληση της και αφού τη μετέφεραν σε ερημική παραλία, ο δεύτερος δράστης τη βίασε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν και διέφυγαν. Οι συλληφθέντες μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου».