2/9/10

Καθημερινές οι ένοπλες ληστείες

Στην Κυψέλη, οδός Βελβενδού, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από την αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, το χρηματικό ποσό των 150 €. Δράστης αναζητείται.

Στην Θεσ-νίκη, οδός Κατσιμίδη, άγνωστος δράστης εισήλθε σε φαρμακείο ημεδαπής και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 €. Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης, με την απειλή απροσδιόριστου αντικειμένου που ήταν τοποθετημένο εντός πλαστικής σακούλας (πιθανόν όπλο), αφαίρεσε από υπάλληλο περιπτέρου το χρηματικό ποσό των 100 € και (5) πακέτα τσιγάρα. Δράστης αναζητείται.

Στο Δήμο Θερισού Ν. Χανίων, (2) άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 €. Δράστες διέφυγαν με μοτ-τα και αναζητούνται.
Στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης, με την απειλή απροσδιόριστου αντικειμένου που ήταν τοποθετημένο εντός πλαστικής σακούλας (πιθανόν όπλο), αφαίρεσε από υπάλληλο περιπτέρου το χρηματικό ποσό των 100 € και (5) πακέτα τσιγάρα. Δράστης αναζητείται