21/10/10

Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο για οικονομικές διαφορές

Παρ’ ολίγον φονικό στη Λεμεσό. Η λογομαχία δυο νεαρών από τη Λεμεσό, λίγο ακόμα και θα οδηγούσε σε δυσάρεστες εξελίξεις. Τα δύο πρόσωπα συναντήθηκαν τυχαία στην οδό Πελοπίδα στον Άγιο Ιωάννη, όταν 35χρονος περνούσε από την οδό με τον αυτοκίνητο του και σταμάτησε για να συζητήσει με 30χρονο μετά που ο τελευταίος τον αντιλήφθηκε και του φώναξε να σταματήσει.Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο νεαροί άρχισαν να λογομαχούν έντονα για οικονομικές διαφορές που έχουν.Τότε, ο 35χρονος έβαλε μπρος την μηχανή του αυτοκινήτου του, πήγε κάποια μέτρα μπροστά και ακολούθως έβαλε την όπισθεν, χτυπώντας τον 30χρονο.
Μετά το «επίτευγμα» του ο 30χρονος ανέπτυξε ταχύτητα αφήνοντας το θύμα του αβοήθητο στην άσφαλτο.Εργαζόμενοι σε παρακείμενο μηχανουργείο και κάτοικοι της περιοχής προσέφεραν στην πρώτες βοήθειες στο 30χρονο, ο οποίος διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική όπου και χειρουργήθηκε.Όπως διαπιστώθηκε υπέστη σοβαρό κάταγμα στο δεξί πόδι.
Ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου μετέβη λίγη ώρα αργότερα σε αστυνομικό σταθμό και ακολούθως στις Πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού με σκοπό να περιθάλψει τραύματα τα οποία όπως ισχυρίστηκε του προκάλεσε το θύμα.Εκεί μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού τα οποία σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου πήραν κατάθεση από τον 30χρονο ο οποίος «ομολόγησε την διάπραξη των αδικημάτων».
Ο φερόμενος δράστης έδωσε κάποιος ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.
Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.