29/10/10

Πήραν το πετρέλαιο από τα ... φορτηγά του Δήμου!


Κάτι από ναρκωτικά, κάτι από κλοπούλες, γέμισε το διήμερο το αστυνομικό δελτίο του νομού. Μπύρες, ηρωίνη και χασίς μέσα στο μενού. Ξεχωριστή περίπτωση, το άδειασμα των ρεζερβουάρ των φορτηγών του Δήμου Ωλένης!
Με τον βαρύ χειμώνα που έρχεται, οι κλέφτες είπαν να βγάλουν κανά μήνα με το πετρέλαιο που πήραν από φορτηγά του Δήμου Ωλένης, στο Καράτουλα. Το περιστατικό κατήγγειλε ο ίδιος ο Δήμαρχος στην Αστυνομία, αφού το προσωπικό του Δήμου βρήκε άδεια τα ρεζερβουάρ τεσσάρων φορτηγών από 500 λίτρα πετρελαίου, αξίας περίπου 750 ευρώ.
Στη Ζαχάρω από εξοχική κατοικία οι κλέφτες έκαναν έναν συνδυασμό κλοπιμαίων. Τρόφιμα, ποτά και μπύρες για να γεμίσει η κοιλιά τους, δύο μπλέντερ για να φτιάξουν γύρευε τι και μια θερμάστρα ηλεκτρική, γιατί προφανώς δεν ήταν οι ίδιοι που έκλεψαν το πετρέλαιο στο Καράτουλα, οπότε κάπως πρέπει να ζεσταθούν και αυτοί.
Στον Σταφιδόκαμπο, άγνωστος άνδρας (ξανθός και με σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί, σύμφωνα με μαρτυρία) μπήκε σε στάβλο και χωρίς να τον πάρει χαμπάρι ο 55χρονος ιδιοκτήτης που ήταν απασχολημένος, του πήρε από την τσέπη του μπουφάν του 600 ευρώ.Τρεις περιπτώσεις με ναρκωτικά περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο. Η πρώτη στα Σαβάλια όπου ένας 26χρονος πιάστηκε με 0,4 γραμμάρια ηρωίνης. Στον Πύργο η Δίωξη αξιοποίησε πληροφορίες που είχε και «τσίμπησε» 31χρονο με 3,7 γραμμάρια χασίς και ένα δεντράκι ύψους 60 εκατοστών. Στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου,στο ύψος της Αρετής, σε έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο 34χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε σάκο μεταλλικό κουτί που περιείχε 9,9 και 1,5 γραμμάρια χασίς σε νάιλον συσκευασίες.