15/11/10

Οι ληστές δεν πήγαν να ψηφίσουν

Στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Θεοκλήτου και Σούδας, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό από ημεδαπό οδηγό Δ.Χ.Ε. αυτ-του (Ταξί). Δράστες αναζητούνται.
Στον Άλιμο, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τον ημεδαπό ιδιοκτήτη του, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αγία Παρασκευή, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο περιπτέρου, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στο Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Σάμου και Αγίου Γεωργίου, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από οδηγό Δ.Χ.Ε. αυτ-του (Ταξί), άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και τα κλειδιά του οχήματος. Δράστες αναζητούνται.
Στη Θεσ-νίκη, στη συμβολή των οδών Αγίου Μηνά και Δραγούμη, συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Νιγηρίας, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκε ν’ αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο ημεδαπής.
Στη Θεσ-νίκη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν την ημεδαπή υπεύθυνη του καταστήματος και μία υπάλληλο, οδήγησαν την υπεύθυνη σε γραφείο, όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια κλείδωσαν τις ανωτέρω σε γραφείο του καταστήματος, διέφυγαν και αναζητούνται.
Στην Παραλία Πιερίας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, ιδιοκτησίας ημεδαπής, όπου εντός αυτού βρισκόταν ο σύζυγός της και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.400 €. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτ-τα, όπου τον ανέμενε συνεργός του, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.