1/1/11

Τελευταία μέρα του 2010 γεμάτη ληστείες


Στο πάρκινγκ του Προαστιακού Άνω Λιοσίων, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. Δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητείται.
Στον Άγιο Παντελεήμονα, οδός Αιγέως 36 -38, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφού τραυμάτισαν ελαφρά ημεδαπό, αφαίρεσαν τα κλειδιά της οικίας και του αυτοκινήτου του. Δράστες αναζητούνται.
Στο Ίλιον, στη συμβολή των οδών Πριάμου και Καματερού, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά αλλοδαπή και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στα Σπάτα, οδός Μπέκα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ρούχων και με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.
Στο Περιστέρι, οδός Παπανικολή, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Παθούσα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστης αναζητείται.
Στο Χαλάνδρι, οδός Αγίας Παρασκευής, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κομμωτήριο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε μέχρι στιγμής άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.
Στην Καλλιθέα, συμβολή των οδών Κύπρου και Ξάνθου άγνωστος δράστης, εισήλθε σε κατάστημα παιχνιδιών και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με μοτ-τα και αναζητείται.