24/3/11

Βρήκαν τους ληστές και δολοφόνους στη Σαλαμίνα

Έπιασαν τους δολοφόνους που τον περασμένο Νοέμβρη μπήκαν στο σπίτι 90χρονου  στη Σαλαμίνα και τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν. Από την Ελληνορουμάνικη  ληστρική συμμορία οι άνδρες της Ασφάλειας  Σαλαμίνας, συνέλαβαν έξι από τους δράστες. Τρείς Έλληνες  ηλικίας 27, 31 και 37 ετών και τρείς Ρουμάνους  ηλικίας 22, 24 και 39 ετών κατηγορούμενοι για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» «σύσταση και συμμορία» και «ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία». Επίσης συνελήφθη και ένας Έλληνας ηλικίας 68 ετών, κατηγορούμενος για «κλεπταποδοχή».
Οι συλληφθέντες μαζί με άλλους συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες και καταστήματα στη Σαλαμίνα.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και το Τ.Α. Σαλαμίνας προέκυψε ότι έχουν διαπράξει:
  •  Την ανθρωποκτονία 90χρονου ημεδαπού, στη Σαλαμίνα, εντός της οικίας του οποίου είχαν εισέλθει, πρώτες πρωινές ώρες της 10-11-2010, με σκοπό την ληστεία.
  •  Τρείς (3) ληστείες σε βάρος ενοίκων οικιών στη Σαλαμίνα.
  •  Μία (1) διάρρηξη οικίας στη Σαλαμίνα.
  •  Μία (1) διάρρηξη οικίας στην Εκάλη.
  •  Δεκαεπτά (17) διαρρήξεις καταστημάτων (ταβέρνες, παντοπωλεία, περίπτερα, ψιλικών κ.α.) στη Σαλαμίνα.
Όλα αυτά μέσα σε οχτώ μόλις μήνες.