16/3/11

Οι τρείς "Λησταρχίνες" έπεσαν σε ... γυμνή


Τρείς γυναίκες εμπαιναν σε διαμερίσματα που νόμιζαν πως απουσιάζουν οι ένοικοι. Σε μια περίπτωση μάλιστα  βρήκαν μια καλλονή να κοιμάται ολόγυμνη και στη θέα της τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια. Στην  Πεύκη, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν  οι τρείς  γυναίκες που είναι ηλικίας, 32, 39 και 45 ετών, μετά από απόπειρα διάρρηξης σ' άλλο διαμέρισμα. Οι Τσιγγάνες ήταν ...άτυχες καθώς στο διαμέρισμα βρήκαν και χτύπησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση και να σπεύσουν στο σημείο οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ  και να τις συλλάβουν.
Οι Τσιγγάνες από τετραμήνου τουλάχιστον, είχαν συστήσει ομάδα η οποία αφού εντόπιζε διαμερίσματα στις περιοχές της Κηφισιάς, Πεύκης και Αμαρουσίου, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.
Από την έρευνα-προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Πεύκης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθείσες κατά το τελευταίο τετράμηνο διέπραξαν:
  •  Δώδεκα (12) διαρρήξεις διαμερισμάτων στη περιοχή της Πεύκης.
  •  Δύο (2) διαρρήξεις διαμερισμάτων στη περιοχή του Αμαρουσίου.
  •  Μία (1) διάρρηξη διαμερίσματος στη περιοχή της Κηφισιάς. 
    Οι τρεις "λησταρχίνες"  έμπαιναν σε ξεκλείδωτα  διαμερίσματα χρησιμοποιώντας κλεμμένες αστυνομικές ταυτότητες με τις οποίες παραβίαζαν την "γλώσσα" της πόρτας. Προηγουμένως όμως εξασφάλιζαν πως δεν είναι κανείς μέσα στο διαμέρισμα.