6/4/11

Επάγγελμα τους οι διαρρήξεις ΙΧ

Στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, Γεωργιανός κατηγορούμενος για « κλοπές κατ΄ εξακολούθηση».

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. N .Ηρακλείου προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου, είχε διαπράξει συνολικά εφτά (7) διαρρήξειςΙ.Χ.Ε αυτοκίνητων, από τα οποία αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα .
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλαπέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Στην Καλλιθέα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία».
Οι δράστες συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν από κοινού να αφαιρέσουν σταθμευμένο και ασφαλισμένο ποδήλατο.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Καλλιθέας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, στην Καλλιθέα, έχουν διαπράξει έξι (6) κλοπές ποδηλάτων.
Στην Αργυρούπολη Αττικής, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Ηλιούπολης, συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενος για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση» και «φθορά ξένης ιδιοκτησίας».
Ειδικότερα ο ανωτέρω συλληφθείς, μαζί με έτερους συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία εισερχόταν σε οικίες και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αργυρούπολης προέκυψε ότι έχουν διαπράξει οκτώ (8) διαρρήξεις οικιών εκ των οποίων δύο (2) στην περιοχή της Αργυρούπολης και έξι (6) στην περιοχή της Ηλιούπολης.