6/4/11

Κληρώνει στην Άμφισσα ο Κατσούλας


Αφού προδιέγραψε την μοιραία τύχη των δυο θυμάτων του, τώρα ο ισοβίτης ποντάρει στην δική του τύχη
Κατσούλας, Μαργέτη και ανάμεσά τους ο Δημητροκάλλης
Την τύχη του  στη φυλακή παίζει ο Ασημάκης Κατσούλας,  όπως πληροφορείται το Crimes on air. O ισοβίτης αρχισατανιστής της Παλλήνης, από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται δίνει λίγα χρήματα σε συγκρατουμένους του, που βγαίνουν με άδεια και ποντάρει στο «Τζόκερ» σε προπατζίδικο της Άμφισσας. Υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο βέβαια που τον εξυπηρετεί και το οποίο έχει τη δυνατότητα καθημερινά να μπαινοβγαίνει στη φυλακή, αλλά είπαμε δεν μας φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος που του κάνει το χατήρι!
Τον Μάρτιο του 2005 ο Κατσούλας, είχε κάνει άνω κάτω την Άμφισσα και τους Δελφούς όταν  είχε βρεθεί έξω με πενθήμερη άδεια αλλά  προσποιούμενος ότι ήταν αστυνομικός επιβίβασε στο αυτοκίνητό του νεαρή Αλβανίδα στην Ιτέα και με σκοπό δήθεν να την ελέγξει επειδή δεν είχε μαζί της έγγραφα την οδήγησε κοντά στο χωριό Χρυσό, σε απόσταση περίπου 10χλμ. Η κοπέλα από τον φόβο της λιποθύμησε και τότε ο Κατσούλας την μετέφερε και την εγκατέλειψε κοντά στο ΚΤΕΛ Ιτέας.
Ο καταδικασθείς για σατανισμό και φόνο υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι όλα είναι σκευωρίες σε βάρος του από κυκλώματα της φυλακής. Η μητέρα του επίσης δήλωσε τότε για το  περιστατικό ότι είναι αποκυήματα της φαντασίας της νεαρής αλβανίδας.
Τον περασμένο Μάϊο πάντως από τις φυλακές Μαλανδρίνου  ο Κατσούλας έκανε «ροζ» κλήσεις,  παρενοχλώντας με συγκρατούμενό του, ανήλικα κορίτσια. Η υπόθεση διαλευκάνθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο οποίο προσέφυγαν οι γονείς των δύο κοριτσιών από την Αθήνα.

Όπως κατήγγειλαν, άγνωστος τηλεφώνησε στο σπίτι τους, δηλώνοντας ότι είναι αστυνομικός, ζητώντας επίμονα να μιλήσει με τις ανήλικες κόρες τους. Τα παιδιά «πάγωσαν» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, όταν ο άγνωστος άρχισε να τους μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα και προτάσεις, προκειμένου να προβεί -όπως τους είπε- σε… τηλεφωνική εξέταση DNA.


Όπως προέκυψε από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων, οι κλήσεις έγιναν από συγκεκριμένο καρτοτηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου. Από την έρευνα στην τηλεκάρτα προέκυψε ότι δράστες είναι δύο Έλληνες, ο Κατσούλας και ένας ακόμη συγκρατούμενός του, ο οποίος στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.
Η “σατανική τριάδα”, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, κατηγορήθηκε ότι αποπλανούσε νεαρά κορίτσια, μεταξύ των οποίων και ανήλικα, και όλοι μαζί επιδίδονταν σε ομαδικά σεξουαλικά όργια και τελετές μαύρης μαγείας. Στις 27 Αυγούστου 1992 ο Κατσούλας και οι συνεργοί του,  οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου. Ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλλης έγδυσαν τη μικρή, της φόρεσαν χειροπέδες και την υποχρέωσαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί. Στη συνέχεια τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, αλλά εκείνη διατήρησε τις αισθήσεις της, για να τη στραγγαλίσουν αργότερα. Όταν βεβαιώθηκαν πως η κοπέλα είχε πεθάνει, ασέλγησαν πάνω στο πτώμα της και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Επόμενο θύμα τους ήταν η Γαρυφαλλιά Γιούργα, την οποία πλησίασαν τη Μεγάλη Τετάρτη, 14 Απριλίου 1993, και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της ζήτησαν να μπει στο αυτοκίνητό τους και να τους ακολουθήσει. Η τύχη της ήταν ίδια με αυτή της Δώρας Συροπούλου.