25/6/11

Έσπρωχναν ηρωίνη

Και στις δυο φωτο απεικονίζεται η ηρωίνη σε δόσεις αλλά και σε σακούλες
Συνελήφθησαν  στο Ηράκλειο από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου τρεις αλλοδαποί ηλικίας 34 ,26 και 39 χρονών για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.  
Ειδικότερα, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν περιέλθει πληροφορίες ότι οι τρεις (3) αλλοδαποί έχουν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα, η οποία δραστηριοποιείται από κοινού στην εισαγωγή στην χώρα, μεταφορά και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου.
Κατόπιν των ανωτέρω ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης, κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατόρθωσαν να εντοπίσουν τις οικίες των ανωτέρω καθώς και τα μέσα μεταφοράς τους. Χθες (24-06-2011) απογευματινές ώρες στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί.
Κατά την ακινητοποίηση του 39χρονου αλλοδαπού συλληφθέντα, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο (2) κινητά τηλέφωνα μάρκας ΝΟΚΙΑ χρώματος μαύρου. Επίσης, εντός του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -130- Ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Δύο (2) νάιλον παραλληλόγραμμες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης μ.β. (509) και (503) gr έκαστη,
  • Μία (1) νάιλον σακούλα περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης μ.β. (292) gr ,
  • Σε συρτάρι κομοδίνου στο διάδρομο ένα (1) μαχαίρι με μαύρη πλαστική λαβή με υπολείμματα ηρωίνης,
  • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης,
  • Εντός ανενεργού καζανάκι τουαλέτας μία νάιλον σακούλα που περιείχε επτά (1) ποσότητες ηρωίνης περιτυλιγμένες σε νάιλον μ.β. (25,7), (49,2), (42), (51), (20,7), (37,6) και (49,5) έκαστη,
  • Μία (1) παραλληλόγραμμη συσκευασία ηρωίνης περιτυλιγμένη με μονωτική ταινία μ.β. (507) gr και μία σακούλα περιέχουσα κομμάτια νάιλον σακούλας προοριζόμενα για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Κατά την ακινητοποίηση του 34χρονου αλλοδαπού συλληφθέντα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) ατζέντα με δεκατέσσερα (14) φύλλα, όπου αναγράφονται ιδιόχειρα ονόματα, αριθμοί και χρηματικά ποσά τα οποία είναι καταγραφή των πωλήσεων των ναρκωτικών ουσιών.
Κατά την ακινητοποίηση του 26χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Επίσης κατασχέθηκαν δυο ΙΧΕ αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 39χρονου και 26χρονου ως μέσα μεταφοράς και διευκολύνσεις εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.