22/7/11

Έκλεψε το παιδί της αδελφής του


Συνελήφθησαν στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί για αρπαγή ανηλίκου.  
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (18-07-2011), ένας 30χρονος, έχοντας κρυμμένο ένα πλαστικό υποπολυβόλο, μετέβη στο σπίτι της ανήλικης αδερφής του (ηλικίας 17 ετών) και με την βία άρπαξε από αυτή, το ανήλικο τέκνο της (18 μηνών). Στη συνέχεια μετέφερε το ανήλικο τέκνο, στην οικία, όπου διαμένει μαζί με τον 56χρονο πατέρα του, χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος  συνεργός του.
Χθες (21-7-2011) το πρωί, συνελήφθησαν ο 30χρονος και ο 28χρονος συνεργός του, εντός της οικίας του 30χρονου, όπου σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Καβάλας, βρέθηκε το ανήλικο τέκνο, καθώς και το πλαστικό υποπολυβόλο. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον τρίτο δράστη (56χρονο).
Η ανήλικη αρπαχθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας και μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, παραδόθηκε στη μητέρα της.
Κατασχέθηκε ένα (1) πλαστικό υποπολυβόλο.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος κατηγορείται και για οπλοφορία – οπλοκατοχή.