18/11/11

Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν?

Το φιάσκο με τα  337 κιλά ινδικής κάνναβης
Αυτοί είναι οι σάκοι με το επίμαχο χασίς που βρέθηκε στην λωρίδα Σαγιάδος
Γράφαμε  το πρωί για την αποτυχημένη επιχείρηση που θέλησαν να κάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που μετέβησαν σε δασική περιοχή του όρμου της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες, σχετικά με κρυμμένους ταξιδιωτικούς σάκους με χασίς. Οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων θέλοντας να καρπωθούν την εκτός έδρας επιτυχία, πήγαν χωρίς να ζητήσουν τη βοήθεια της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσ/τιας, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν την περιοχή και οι  Αλβανοί κακοποιοί να τους εγκλωβίσουν με τα Καλάσνικοφ στο σημείο.
 Και ασφαλώς δεν πιάστηκε ούτε ένας από τους δράστες. Τους έμεινε το χασίς στα χέρια.
Πρίν από λίγο από το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν τα εξής: 
"Κατά τη διάρκεια της προσέγγισής τους, δέχθηκαν αιφνίδια επίθεση από δύο (2) άτομα, τα οποία πυροβόλησαν εναντίον τους με Καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, αλλά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή διαφεύγοντας προς το αλβανικό έδαφος.
Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν εννέα (9) ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν τριακόσια δεκαοκτώ (318) δέματα με ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους (337) κιλών και (735) γραμμαρίων.
Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων διενεργείται αστυνομική έρευνα για την αποκάλυψη των στοιχείων των δύο (2) τουλάχιστον δραστών, ενώ συλλέγεται προανακριτικό υλικό".
 Φυσικά λέξη για το ΦΙΑΣΚΟ.